0 All Booked All Booked All Booked 4056 Julekoncert med Ensemble Corvinus https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/julekoncert-med-ensemble-corvinus/?event_date=2024-05-27&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2024-05-27

Julekoncert med Ensemble Corvinus


  • Gratis Adgang
2024-05-27 19:30 2024-05-27 21:00 Europe/Copenhagen Julekoncert med Ensemble Corvinus

Julekoncert med Ensemble Corvinus i Hvalsø Kirke torsdag d. 13. december 2018 kl. 19.30. I årets juleprogram byder Ensemble Corvinus på velkendte danske salmer fra advent til helligtrekonger i nye arrangementer af dirigenten Torben Bech Schnedler. Det vil være et anderledes genhør med klassikere som “Blomstre som en rosengård”, “En rose så jeg skyde” og “Et Barn er født i Betlehem”. Desuden synger koret Maria-musik fra renæssancen. Og vi skal bestemt ikke snydes for et par gode fællessalmer. Ensemble Corvinus er et projektkor med 18 medlemmer, hjemmehørende i Slagelse. Korets navn refererer til Hans Mikkelsen Ravn (1610–1663) – på latin Johannes Michaelii Corvinus – der var rektor på Slagelse Lærde Skole med ansvar for skolens dengang berømte kor. Ensemble Corvinus ledes af Torben Bech Schnedler, der har kandidateksaminer i kirkemusik fra Det Jyske Musikkonservatorium og i korledelse fra Syddansk Musikkonservatorium. Han arbejder til dagligt som organist ved Sct. Mikkels Kirke i Slagelse.

Print Friendly, PDF & Email
Præstegårdsvej 2, 4330 Hvalsø, Danmark mailto:anne.spangsberg@paradis.dk
Gruppen Corvinus

Julekoncert med Ensemble Corvinus i Hvalsø Kirke torsdag d. 13. december 2018 kl. 19.30.

I årets juleprogram byder Ensemble Corvinus på velkendte danske salmer fra advent til helligtrekonger i nye arrangementer af dirigenten Torben Bech Schnedler.

Det vil være et anderledes genhør med klassikere som “Blomstre som en rosengård”, “En rose så jeg skyde” og “Et Barn er født i Betlehem”.

Desuden synger koret Maria-musik fra renæssancen. Og vi skal bestemt ikke snydes for et par gode fællessalmer.

Ensemble Corvinus er et projektkor med 18 medlemmer, hjemmehørende i Slagelse. Korets navn refererer til Hans Mikkelsen Ravn (1610–1663) – på latin Johannes Michaelii Corvinus – der var rektor på Slagelse Lærde Skole med ansvar for skolens dengang berømte kor. Ensemble Corvinus ledes af Torben Bech Schnedler, der har kandidateksaminer i kirkemusik fra Det Jyske Musikkonservatorium og i korledelse fra Syddansk Musikkonservatorium. Han arbejder til dagligt som organist ved Sct. Mikkels Kirke i Slagelse.

Print Friendly, PDF & Email