Årets pastorale julepodcast

Den pastorale julepodcast

Den pastorale julepodcastAllerede sidste december havde Poul Joachim Stender, Anne Spangsberg og Søren E. Jensen premiere på deres pastorale julepodcast, hvor de hver dag frem til juleaften havde en daglig udsendelse med pastoral drøftelse af emner, som var valgt af Kirke Saaby og Hvalsøs sognebørn.

Podcastserien fik stor omtale og meget få lyttere, men det var sjovt at lave, og derfor gentager de tre præster i år succes’en – eller mangel på samme. I år har de endda professionelt udstyr til rådighed i modsætning til sidste år, hvor teknikken bestod af en simpel mobiltelefon af kinesisk fabrikat. Måske var der på den måde lyttere alligevel; de var bare ikke lokale.

For at det ikke skal være løgn, bliver julepodcasten startskuddet på en fast, ugentlig podcast i det nye år. Hver lørdag vil der nemlig udkomme en podcast, der udover mere eller mindre kloge betragtninger fra præsterne også vil indeholde praktiske oplysninger, som hvem der prædiker den følgende dag, og hvad der i det hele taget sker i den kommende uge.

Du kan også finde podcastserien i Spotify, Itunes mfl.

Logo julepodcast

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

Print your tickets