0 All Booked All Booked All Booked 5834 Film om Kandis – Hvalsø Biograf https://www.hvalsoe-kirke.dk/event/film-om-kandis-hvalsoe-biograf/?event_date=2022-09-06&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2022-09-06

Film om Kandis – Hvalsø Biograf


  • 75 kr. pr. person Pris
Tilmeld 2022-09-06 19:30 2022-09-06 21:30 Europe/Copenhagen Film om Kandis – Hvalsø Biograf

Som en del af kirkehøjskolen viser vi i samarbejde med Hvalsø Bio filmen om Kandis. Fortællingen om Kandis er nemlig også en fortælling om næstekærlighed. Filmen vises i Hvalsø Bio mandag d. 5. september 2022 kl. 19.30. Bemærk ny dato! Søren E. Jensen og filmens instruktør præsenterer filmen. Køb billetter her. Om arrangementet Præst Søren E Jensen mener, at det er den mest teologiske, danske film i mange år. Information skriver: Det folkekære dansktopband fra Thy med Johnny Hansen i front opleves helt anderledes i Udkantsdanmark end for eksempel hos overborgerskabet, kultureliten eller i hipsterland i København. I den ene ende som dybt betydningsfuld, meningsskabende, skønt dansevenlig vellyd, i den anden som kvalmende sødsuppe og gumpetung suppe-steg-og-is. Men som Søren E Jensen påpeger, er vi alle på en eller anden måde ”medlem” af fanklubben. Læs præst Søren E Jensens kronik om filmen i et teologisk perspektiv her Rost til skyerne af anmelderne. Se Filmmagasinet Ekkos anmeldelse her Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet.    

Print Friendly, PDF & Email
Jernbanevej 1, 4330 Hvalsø, Danmark mailto:seje@km.dk
Kandis for livet

Som en del af kirkehøjskolen viser vi i samarbejde med Hvalsø Bio filmen om Kandis. Fortællingen om Kandis er nemlig også en fortælling om næstekærlighed.

Filmen vises i Hvalsø Bio mandag d. 5. september 2022 kl. 19.30. Bemærk ny dato!

Søren E. Jensen og filmens instruktør præsenterer filmen.

Køb billetter her.

Om arrangementet

Præst Søren E Jensen mener, at det er den mest teologiske, danske film i mange år.
Information skriver: Det folkekære dansktopband fra Thy med Johnny Hansen i front opleves helt anderledes i Udkantsdanmark end for eksempel hos overborgerskabet, kultureliten eller i hipsterland i København.

I den ene ende som dybt betydningsfuld, meningsskabende, skønt dansevenlig vellyd, i den anden som kvalmende sødsuppe og gumpetung suppe-steg-og-is.
Men som Søren E Jensen påpeger, er vi alle på en eller anden måde ”medlem” af fanklubben.

Læs præst Søren E Jensens kronik om filmen i et teologisk perspektiv her

Rost til skyerne af anmelderne. Se Filmmagasinet Ekkos anmeldelse her

Hvis du køber Bif Menu ( se alt om Bif Menu på hjemmesiden ), sammen med billetten, til forestillingen, serveres denne før arrangementet.

 

 

Print Friendly, PDF & Email