Juleaften i Hvalsø Kirke og Særløse Kirke

Julekrybbe

Igen i år afholdes der traditionen tro julegudstjenester i Hvalsø og Særløse Kirker. Dog som følge af Corona-situationen i Danmark og med udgangspunkt i den forventede udvikling heri, er det besluttet at der afholdes følgende gudstjenester d. 24. december 2020.

Årets gudstjenester

Som følge af det begrænset antal kirkegængere, der må være i Hvalsø og Særløse Kirker, er det besluttet at der indføres krav om køb af billet. En billet koster 0 kr. – men der skal købes en billet.

Igennem de sidste mange har år der været ca. 700-800 personer til julegudstjenester juleaften i Hvalsø og Særløse Kirker. I år vil det kun være muligt at have ca. 40 personer med til hver gudstjeneste. Det betyder, at der kun er plads til ca. 200 personer til årets julegudstjenester – altså en kraftig minimering i det antal personer, som får mulighed for at være en del af årets julegudstjenester.

Billetterne sættes til “salg” via vores hjemmeside www.hvalsoe-kirke.dk/juleaften2020. Billetterne sættes til salg d. 1. december 2020 kl. 20.00.

DET VIL IKKE VÆRE MULIGT AT KØBE BILLETTER I DØREN JULEAFTEN – OG DER VIL IKKE VÆRE ADGANG UDEN BILLET SOM FØLGE AF CORONA-SITUATIONEN.

Julehjælp

2020 har været et mærkeligt år. Men en ting er sikkert, der er rigtig mange som har brug for julehjælp.

Vi håber derfor, at du vil være med til at bidrage til årets julehjælp allerede nu – så kan vi hjælpe ekstra mange familier i år.

Julehjælpen i Hvalsø og Særløse Kirker går til familier, der har ekstra brug for hjælp i julen. Årligt doneres der mindre pakker med alt til at holde jul for eller kontanter til familier med ekstra meget behov for hjælp.

Du kan læse mere om julehjælpen her.

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

Print your tickets