Foredrag om humor og livsglæde

Oplev Nils-Peter Holm i Hvalsø Sognegård onsdag d. 14. januar 2015.

Glæde er det eneste, der bliver større af at blive delt, lyder en af bedemand og humorist Nils-Peter Holms vigtigste læresætninger. Umiddelbart får ordet ”Bedemand” en til at tænke på død og sorg og nedadvendte mundvige. Sådan er hverdagen da også ofte for Kertemindes bedemand Nils-Peter Holm. Men han er i bund og grund en glad mand, og han holder af at dele glæden med andre. Det har han i mange år gjort med sine muntre foredrag, der i 2007 indbragte ham Lattergalens Venners Humorpris.

Nils-Peter Holm, der er sønderjyde, har stille og roligt charmeret sig ind på de indfødte og motionerer jævnligt deres lattermuskler. I 13 år har han optrådt på den legendariske scene i Skipperkroen til den årlige havnefest, og mange gange er der blevet fortalt historier, anekdoter, vittigheder og sunget en sang til bryllupper, runde dage eller anden festligholdelse. Så vidt ordene fra anden side. Jeg selv kan fortælle, at i sammenhænge som klubber, foreninger, konferencer, ved sognearrangementer o.s.v har jeg optrådt med mit foredrag ”Jeg elsker den brogede verden”.

Det tager udgangspunkt i mit eget spændende liv  og handler om originaler på min vej, mine livsbekræftende oplevelser som sygeplejerske på kræftafdelingen, plejehjemsleder i Kerteminde gennem 8 år, og de sidste 15 år som byens bedemand. Det er med et indhold, der spænder fra dyb alvor til herlig latter – for de to ting, humor og alvor, følges ad gennem livet.

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

Print your tickets