Valg til nyt menighedsråd

Menighedsrådsvalg 2016 logo

Valg til nyt menighedsråd

Der afholdes nyvalg til menighedsrådet ved Hvalsø-Særløse sogn tirsdag den 17. sep. 2024 kl. 19.00 i Sognegården i Hvalsø, Præstegårdsvej 2 B i Hvalsø. Der skal vælges 8 medlemmer fra Hvalsø sogn og 1 medlem fra Særløse sogn. Se også annoncer for valget i lokalpressen.

Hvis du er 18 år og medlem af folkekirken er du velkommen til at møde op den 17. sep. og deltage i valgforsamlingen. Du er velkommen til at stille op til valget, men du er også velkommen til blot at møde op og eventuelt stille spørgsmål til kandidaterne og frem for alt deltage i afstemningen og dermed være med til at afgøre, hvem, der skal sidde i menighedsrådet for den kommende 4-årsperiode.

Ved at være medlem af menighedsrådet, kan du få medindflydelse på, hvordan folkekirken i sognet skal udvikle sig, samtidig bliver du medlem af et værdifuldt fællesskab, der går på tværs af køn, økonomi og uddannelsesbaggrund.

Kirkebladet har på baggrund af nogle spørgsmål bedt et af de nuværende medlemmer af rådet om at skrive lidt om, hvorfor hun valgte at stille op, og fortælle noget om hvad hun har fundet værdifuldt ved at deltage i arbejdet i den forløbne 4-års periode.

 

Her følger menighedsrådsmedlem Britta Kalledsø’s ord om arbejdet i menighedsrådet i de forløbne 4 år:

“Jeg blev valgt som stedfortræder til Menighedsrådet i 2016 efter jeg lige var gået på pension.

Syntes det lød spændende og ville gerne i gang med noget nyt og meningsfuldt.

Efter at have observeret møderne mm. i menighedsrådet i 4 år blev jeg valgt ind i 2020.

Jeg har deltaget i arbejdsgrupper om gudstjenester/liturgi og i aktivitetsudvalg.

I arbejdet med liturgi har jeg været på kursus, og vi har holdt nogle møder ang. evt. fornyelser af gudstjeneste m.m. som vi stadig arbejder videre på, og vil gerne inddrage frivillige fra menigheden.

I aktivitetsudvalget arbejder vi med planlægning af foredrag, musikarrangementer og arrangementer for børn/unge.

Jeg synes, at jeg har fået indblik i mange ting, som man i hverdagen ikke tænker så meget over, men som er vigtige.”

Britta Kalledsø.

Print Friendly, PDF & Email

Tilføj en kommentar

Print your tickets